Varkensvoeders

HAVENS VARKENSVOEDERS
Bij de samenstelling van al onze voeders staan kwaliteit en veiligheid voor dier (én mens) voorop. Dat betekent dat bij de keuze van ingrediënten, alleen dié grondstoffen gebruikt worden, die de gezondheid en prestatie van het dier ten goede komen.
    
HAVENS levert een breed assortiment krachtvoer; voor zeugen, biggen en voor alle typen vleesvarkens.
Daarnaast biedt HAVENS de mogelijkheid bedrijfsspecifieke aanpassingen in de voeders op te nemen, zodat de voeders voor ieder bedrijf op maat gemaakt kunnen worden.
Naast de productie van compleet voer is HAVENS gespecialiseerd in levering van aanvullende voeders of concentraten. Van origine zijn wij daarnaast al meer dan 150 jaar thuis in de levering van granen en grondstoffen, zowel bewerkt als onbewerkt. Deze kunnen uiteraard per volle wagen gebracht worden, maar ook moeiteloos meegeleverd worden met uw voerbestelling.
Dit kan sterk kostprijsbesparend zijn, zowel voor droogvoer (CDI) bedrijven als ook voor brijvoer bedrijven naast of zelfs in plaats van natte bijproducten.
Door het grote assortiment aan beschikbare grondstoffen kan een compleet rantsoen perfect samengesteld worden, met een opvallend lage kostprijs.
 
Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte, neem dan contact op met één van onze specialisten.